Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Työhyvinvointikurssit

Työhyvinvointi on kullan arvoinen juttu

Tutkimusten mukaan jokainen työhyvinvointiin satsattu euro tuo takaisin 6 euroa.

Hyvinvoinnin merkityksen ymmärtää monesti vasta sitten kun se on muuttunut pahoinvoinniksi. Työhyvinvointia voi ylläpitää ja parantaa monella tavalla. Usein tarpeelliset toimenpiteet eivät edes ole kovin suuria, varsinkin jos asiaan tartutaan ennakoiden.

Koulutus Koukun työhyvinvointikurssit ovat yksi hyvä tapa ottaa asiat käsittelyyn. Miten työssä viihtymistä, jaksamista ja työhyvinvointia ylipäätään voisi lisätä? Kursseilla perehdytään asioihin mielenkiintoisella tavalla.

Kurssille on mahdollista saada mukaan myös työterveyslääkäri, joka kertoo työterveyshuollon merkityksestä ja ennaltaehkäisevistä toimista työterveyden ylläpitäjänä. Kursseilla on aina runsaasti aikaa kurssilaisten kysymyksille. 

 

Ratkaisukeskeinen työnohjaus

Sinulla on oikeus työn iloon! Hyvinvoiva työyhteisö on kaikkien etu. Sairastaminen, tapaturmat ja vahingot vähenevät, kun työ on innostavaa, työssä viihdytään ja työntekijät voivat hyvin. Sitäkin tärkeämpää on yrittäjän ja johtotehtävissä olevien oma hyvinvointi. Nykypäivän työ vaatii paljon. Sinulla on oikeus löytää työn ilo ja mielekäs tapa työskennellä hyvinvoivana työuran loppuun asti.

Työn tai työyhteisön pienet tai isommat solmut ja kompastuskivet on mahdollista avata usein jo 2-5 istuntokerran aikana, kun käytetään Ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Niiden avulla voidaan selkiyttää työroolia ja löytää voimavaroja työssä jaksamiseen ja oman työn kehittämiseen.  

 

Voiko helposti ja nopeasti saavuttaa hyviä tuloksia?
Ratkaisukeskeinen työnohjaus suuntaa katseen eteenpäin, olemassa oleviin ja löydettävissä oleviin voimavaroihin. Kullanarvoista aikaa ei tuhlaudu menneiden murheiden vatvomiseen. Tänään on paremman tulevaisuuden ensimmäinen päivä! Miksi tyytyisit keskinkertaiseen tai välttävään?

Koukun apuna VerkkoX

Haluamme palvella laadukkaasti ja tehokkaasti eri puolilla Suomea. VerkkoX auttaa löytämään
ammattilaiset apuun sieltä, missä sinä haluat. Työnohjauksissa ja ammattipätevyyskoulutuksissa hyödynnämme
moniammatillista ja tehokasta työtiimiä, josta löytyy osaamista laidasta laitaan.