Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Koulutus Koukku Ky

Koulutus Koukku Ky on työhyvinvointiin, ratkaisukeskeiseen työnohjaukseen ja liikennealan koulutuksiin erikoistunut palveluyritys. Koulutus Koukku Ky on Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) hyväksymä ammattipätevyyskoulutuksia järjestävä koulutuskeskus. Palvelemme kuljetusalan toimijoiden lisäksi myös muita työyhteisöjä ja yksityisiä yrittäjiä, jotka haluavat lisätä yrityksensä tuottavuutta ja hyvinvointia.

 

Uutena palveluna yrityksemme tarjoaa ratkaisukeskeistä työnohjausta erityisesti yritysmaailman tarpeisiin. Haastavia tilanteita tulee esiin yrityksissä monista eri syistä johtuen. Miten ne käännetään voitoksi ja vahvuudeksi niin että  menestys voisi jatkua tai saada jopa aivan uutta suuntaa ja voimaa? Tutustu tarkemmin ratkaisukeskeiseen ajatteluun.

 

Järjestämme myös ajotaitoa ylläpitäviä luentoja ja ajovalmennusta seniorikuljettajille sekä erityisiä NaisDriver-kursseja naisille.

Ammattikuljettajille tarjoamme monipuolisen valikoiman ammattipätevyyskoulutuksia. Voitte osallistua eri paikkakunnilla järjestettäville avoimille kursseille tai tilata koulutuksen omalle yritykselle tai ryhmälle. Aika ja paikka voidaan sopia teidän tarpeitanne vastaavaksi.

Yrityksemme kantava ajatus on vastuullinen yhteistyö erityisesti kuljetusalan toimijoiden kanssa. Lainsäädännön velvoitteet voivat tuntua kahlitsevilta ja vaikeilta ymmärtää. Meidän tehtävämme on auttaa teitä selviytymään näistä haasteista. Pyrimme suunnittelemaan jokaisen koulutuspäivän siten, että lakisääteisten vaatimusten lisäksi jokainen koulutettava voisi saada koulutuksen myötä lisää valmiuksia työssä jaksamiseen ja työn hoitamiseen.

 

Tarjoamme vetoapua sinulle ja yrityksellesi!

Tartu koukkuun!

Tutustu kouluttajatiimiimme

Ota yhteyttä p. 0400 660796 / Merja Saulamaa  

        koulutuskoukku@gmail.com 
Yrittäjäjärjestön jäsenyritys www.yrittajat.fi